Green Time ® - profesioniştii în jaluzele

Despre noi

Compania Green Time a apărut pe piaţă în anul 2004, dorind să ofere clienţilor cele mai bune soluţii pentru umbrirea şi decorarea ferestrelor. Scopul principal a fost şi rămâne acela de a aduce o contribuţie reprezentativă la îmbunătăţirea mediului în care aceştia îşi desfăşoară activitatea.

Se încarcă harta...
Preloader Harta Green-Time.ro
Click pentru afişarea dealerilor din BClick pentru afişarea dealerilor din ABClick pentru afişarea dealerilor din AGClick pentru afişarea dealerilor din ARClick pentru afişarea dealerilor din BCClick pentru afişarea dealerilor din BHClick pentru afişarea dealerilor din BNClick pentru afişarea dealerilor din BRClick pentru afişarea dealerilor din BTClick pentru afişarea dealerilor din BVClick pentru afişarea dealerilor din BZClick pentru afişarea dealerilor din CJClick pentru afişarea dealerilor din CLClick pentru afişarea dealerilor din CSClick pentru afişarea dealerilor din CTClick pentru afişarea dealerilor din CVClick pentru afişarea dealerilor din DBClick pentru afişarea dealerilor din DJClick pentru afişarea dealerilor din GJClick pentru afişarea dealerilor din GLClick pentru afişarea dealerilor din GRClick pentru afişarea dealerilor din HDClick pentru afişarea dealerilor din HGClick pentru afişarea dealerilor din IFClick pentru afişarea dealerilor din ILClick pentru afişarea dealerilor din ISClick pentru afişarea dealerilor din MHClick pentru afişarea dealerilor din MMClick pentru afişarea dealerilor din MSClick pentru afişarea dealerilor din NTClick pentru afişarea dealerilor din OTClick pentru afişarea dealerilor din PHClick pentru afişarea dealerilor din SBClick pentru afişarea dealerilor din SJClick pentru afişarea dealerilor din SMClick pentru afişarea dealerilor din SVClick pentru afişarea dealerilor din TLClick pentru afişarea dealerilor din TMClick pentru afişarea dealerilor din TRClick pentru afişarea dealerilor din VLClick pentru afişarea dealerilor din VNClick pentru afişarea dealerilor din VSHarta acoperire Green Time

Misiune şi valori

Misiunea noastră este aceea de a oferi produse şi servicii de cea mai bună calitate, de a vă fi alături şi a răspunde oricând nevoilor dumneavoastră prin intermediul unei echipe de profesionişti. Credem în valorile fiecărui individ, respectăm nevoile specifice ale clienţilor noştri şi încercăm prin tot ceea ce facem să aducem un plus de valoare. Ne bucură şi ne onorează feed-back-ul pozitiv şi ne străduim în fiecare zi să fim mai buni.

Calitate

Principala noastră preocupare este ca atât produsele care ajung la client cât şi serviciile auxiliare pe care le oferim să fie de cea mai bună calitate şi să aducă satisfacţie. Ne perfecţionăm într-un proces continuu de învăţare, analiză şi schimbare, şi creştem în fiecare lună datorită abilităţii de a răspunde întotdeauna prompt solicitărilor primite. Ne implicăm activ în tot ceea ce facem şi identificând noi soluţii şi oportunităţi, în ciuda schimbărilor de pe piaţă şi a dificultăţilor întâmpinate. Activitatea noastră se desfăşoară într-un sistem de lucru riguros, foarte bine organizat, cu proceduri optimizate şi avem întotdeauna grijă ca erorile să fie tinute sub control şi reduse continuu. Tratăm cu responsabilitate orice reclamaţie şi ne îngrijim ca orice sesizare să fie rezolvată prompt şi cu profesionalism.

Logistică

Am construit o flotă auto care ne permite să ajungem în orice colţ al ţării pentru a fi la dispoziţia clienţilor noştri. Facem eforturi susţinute pentru a respecta termenele de livrare iar comenzile să ajungă întotdeauna la timp şi în condiţii foarte bune, pentru a evita orice eventuale probleme tehnice datorate manipulării neadecvate sau deformărilor mecanice.

Am implementat un management eficient al stocurilor pentru a asigura livrarea produselor dorite într-un interval de timp optim. Dacă anumite comenzi foarte mari ne epuizează stocul pe o anumită culoare, ne informăm imediat partenerii asupra eventualelor lipsuri de materie primă şi a intervalului de timp în care nu putem oferi respectivele produse.