Pagina de căutare

Căutare magazine Green Time

Vă prezentăm mai jos o mică parte dintre dealerii noştri (în cea mai mare parte sunt magazine de profil, dar pot fi şi echipe de vânzători, care îşi caută clienţii direct, fără a expune marfa în magazine). Vă garantăm calitatea produselor cumpărate din aceste magazine, dacă sunt produsele companiei Green Time.
Prin urmare, vă rugăm să verificaţi cu atenţie ce produse vă sunt oferite.


Menţionăm că "Green Time Green Time" este marcă înregistrată la nivel internaţional, iar folosirea acestei mărci este rezervată exclusiv firmei Green Time SRL, folosirea abuzivă fiind interzisă şi pedepsită conform legilor în vigoare.


În cazul în care nu vi se oferă produse Green Time, vă rugăm să ne anuntaţi la adresa de mail Adresă email sesizări.
De asemenea, mai aveţi la dispoziţie adresele Adresă email sugestii şi Adresă email reclamaţii.
Vă mulţumim anticipat pentru toate sesizările dumneavoastră, dacă acestea sunt referitoare la partenerii noştri, precum şi la produsele şi serviciile noastre.


Mai jos aveţi posibilitatea de a căuta un dealer (magazin) apropiat de locaţia dumneavoastră. Menţionăm că această bază de date este în construcţie, iar dealerii care nu vând produsele noastre sau care nu respectă acordul de colaborare şi condiţiile de înscriere pe acest site, ori nu oferă servicii complementare la standarde de calitate corespunzătoare, vor fi eliminaţi din această bază de date. Evident, în încercarea de a face numai recomandări corecte, avem nevoie de sesizările, sugestiile şi reclamaţiile dumneavoastră.


Green Time - produse de lux pentru orice buget


 

Vă rugăm să completaţi câmpurile de mai jos (vă rugăm să nu folosiţi diacritice)

(Este recomandat să aveţi Javascript activat în browser)

Judeţ  *   
Oraş  *   
Strada  *  (scrieţi doar numele străzii, fără 'Bd.', 'Str.', 'Şos.', etc.)
  Semnul * reprezintă câmpuri obligatorii.