Transport şi montaj

Pentru că înţelegem cât de important este să beneficiaţi de produsele de care aveţi nevoie exact atunci când aveţi nevoie, pentru că ştim cât de scurt şi scump este timpul dumneavoastră, vă aducem noi la sediu sau acasă produsele comandate. Asigurăm transport gratuit tuturor clienţilor şi partenerilor noştri. Pentru comenzi foarte urgente şi care nu se încadrează în graficul nostru de livrări, apelăm la serviciile unei companii de curierat rapid.


Ştim foarte bine că, oricât de aspectuos ar fi un produs, oricât de spectaculos ar fi un ambalaj, dumneavoastră îl puneţi în valoare doar integrat în spaţiul pe care doriţi să-l decoraţi. Mai mult, problemele tehnice şi eventualele neconcordanţe pot fi rezolvate cu profesionalism în cateva minute aşa că, pentru a beneficia de produse estetice şi funcţionale, este recomandat să apelaţi la profesionişti pentru efectuarea serviciilor de montaj.


Colegii noştri vă stau întotdeauna la dispoziţie pentru a vă oferi cele mai bune servicii. Veţi avea astfel certitudinea că produsul finit va corespunde întocmai aşteptărilor dumneavoastră. Am selectat în acest sens personal calificat şi cu un simt estetic ridicat.